Innehållsförteckning
Så kopierar du en produkt
Gå till Produkter (i vänstermenyn) > produkter & upplevelser och klicka på "ändra" vid den produkt du vill duplicera.
I vänstra hörnet längst ner på sidan klickar du på knappen "duplicera produkt".
Vad följer inte med när du duplicerar en produkt
När du kopierar en produkt följer alla inställningar med till den nya produkten, förutom:
Paketalternativ
Aktiverade fält för extra bokningsinformation
Tänk på: Gå igenom produkten för att se till så att den nya produkten har de inställningar du önskar!
Vill du endast använda samma schema som en annan produkt utan att kopiera hela produkten? Läs mer om hur du kopierar schema från annan produkt här.
Frågor & Svar
Får den kopierade produkten ett nytt namn automatiskt?
Får den kopierade produkten ett nytt namn automatiskt?
Den kopierade produkten får automatiskt samma namn som originalprodukten, men med tillägget "(copy)". Kom ihåg att byta produktnamnet samt det interna namnet till rätt namn efter att du kopierat.

