Alla samlingarProdukter & ProduktinställningarProduktkategorier
Lägg till kategorisymboler för produktkategorier
Lägg till kategorisymboler för produktkategorier
Anton Lindell avatar
Skrivet av Anton Lindell
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lär dig hur du skapar symboler för produktkategorier.

I en tidigare artikel beskrev vi hur du skapar och kopplar produktkategorier till dina produkter för att hjälpa dig och kunder att filtrera i bokningssystemet.

Denna artikel beskriver tilläggsfunktionen symboler, som används i kalendern.

På bilden visas hur en bilsymbol är synlig i kalendern intill respektive bokning av en parkeringsplats.

Skapa symbol

1. Öppna Produkter > Produktkategorier.

2. Öppna den produktkategori som du vill skapa en symbol för.

3. Klicka på drop-down listan Symbol. Välj mellan symbolerna i listan.

4. Klicka på "Spara".

Psst! Vilka symboler som tillhör vilka kategorier ser du längst ner i kalendern där varje symbol visas tillsammans med sin produktkategori.

Läs mer i följande artikel om hur du använder kalenderns fulla potential.

Med kategorisymboler får du lättare överblick över bokningarna i kalendern 🙌