Alla samlingarInställningarIntegrationer
Koppla BookSpot till GoToHub

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

GoToHub tillhandahåller en lösning för destinationer att samla destinationens utbud av aktiviteter och boenden, och gör det enkelt för turister att boka hela sin resa på en plats.

För att komma igång med GoToHub behöver du först ta kontakt med dem för att skapa ditt konto och ta reda på vilka anslutna partners du kan sälja dina produkter hos.

Så kopplar du BookSpot till GoToHub

För att koppla produkter till GoToHub behöver du först matcha priskategorier, produkter och bokningslängder i BookSpot.

1. Koppla priskategorier mot kundtyper hos GoToHub

Koppla priskategorier mot GoToHub kundtyper.

Kundetyper är GetYourGuides motsvarighet till Bookspots priskategorier.

Kundtypen matchar du med produktens priskategori i BookSpot för att priserna ska stämma överens. Exempelvis om du har ett pris för vuxna och ett för barn kopplar du vuxenpriset till ADULT och barnpriset till CHILD.

2. Välj vilka produkter och bokningslängder som ska vara tillgängliga i GoToHub

Klicka "Lägg till produkt" och vilka produkter och bokningslängder som ska vara tillgängliga för GoToHub. Då genereras ett produkt-ID som du kan kopiera och spara.

3. Aktivera kopplingen

Aktivera kopplingen i BookSpot så att GoToHub kan hämta information om dina produkter.

4. Koppla produkten i GoToHub

När du skapar en produkt i GoTo HUB, välj BookSpot under Channel Manager i första steget. Där ombeds man att koppla produkten med produkt ID't du hittar i BookSpot.

I dagsläget är det oftast GoTo HUBs personal som skapar din produkt, om så är fallet för dig kommer de att be dig skicka det produkt ID som behövs.

Klart!

Ikon för bilaga
Ikon för bilaga