Alla samlingarInställningarBokningsinställningar
Begränsa bokningar innan stängningstid
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lär dig hur du använder funktionen "Marginal till stängning!

Marginal till stängning begränsar hur nära anläggningens stängningstid en produkt kan bokas. Funktionen gör alltså starttider ottilgängliga för bokning inom den angivna tidsmarginalen.

Eftersom att funktionen använder sig av anläggningsne öppettider komer den endast påverka produkter som har starttidstyupen Automatiskt genererade starttider under öppettider eller Manuellt angivna starttider under öppettider.

Så här aktiverar du funktionen

1. Gå till Inställningar > Bokningar.

2. Navigera till Bokningsinställningar och ange hur många minuter innan stängningstid som kunden ska kunna boka en produkt i fältet bredvid Marginal till stängningstid. Anger du exempelvis 60 minuter kommer alla starttider inom 60 minuter från stängningstid att bli otillgängliga.

Glöm inte att spara!🔒

Marginal till stängningstid tillåter dig tid att stänga anläggningen i lugn och ro! 🙌