Alla samlingarÖvrigt
Använd BookSpot på andra enheter
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

BookSpot går utmärkt att använda på olika typer av enheter, och är smidigt att koppla upp till exempel på en surfplatta eller smartphone.

1. Gå in på din enhets webbläsare.

2. Logga in som vanligt med ditt användarnamn och lösenord.

ProTip! Önskar du en mer mobilanpassad vy i BookSpot, gå till Manifestet (på mobilen), klicka på de tre prickarna i högra hörnet och anpassa inställningen "Mobil zoom" efter dina preferenser.

Nu har du tillgång till BookSpot på mobilen och surfplattan!🙌