Exportera bokningar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I BookSpot kan du enkelt och smidigt exportera dina bokningar till en excel-fil. Denna kan du använda på flertalet sätt, till exempel om du vill ha alla bokningar under en dag, vecka eller månad, få ut en lista på alla mailadresser från dina bokningar för mailutskick eller om du vill checka av ankommande gästar på en lista. Du kan anpassa den med egna kolumner för att utvinna den information från dina bokningar som du behöver.

Så här exporterar du dina bokningar

1. Gå till Manifest och klicka "Exportera bokningar".

2. Välj de kolumner du vill inkludera i din excel-fil. Du kan ändra ordningen på kolumnerna i excel-filen med pilarna.

3. Sedan väljer du mellan vilka datum bokningarna du vill exportera äger rum. Observera att datumet är bokningarnas starttid och inte när de skapades. Till exempel: En bokning som skapades i maj men som äger rum i juni kommer hamna på manifestet för juni.

4. Därefter väljer du vilka produkter som ska inkluderas i exporten. Vill du bara inkludera bokningarna i en eller fler specifika turer/aktiviteter/produkter kryssar du ur "inkludera alla produkter" och väljer de du vill få med.

5. Slutligen klickar du "Exportera bokningar". Då kommer en excel-fil laddas ner på din dator som inkluderar bokningarna som matchar dina inställningar.

Nu kan du få ut listor på dina bokningar som du kan använda på olika sätt 🙌