Alla samlingarBokningHantera bokning
Hur du flyttar en bokning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här går vi igenom hur du flyttar eller byter datum och starttid på en bokning.

Steg 1: Gå in på bokningen som du vill flytta.

Steg 2: Under "Bokade produkter", klicka "Bokad tid".

Steg 3: Antingen kan du välja att flytta bokningen genom kalendern. Välj då det nya datumet och den nya starttid. Klicka därefter "Spara".

Steg 4: Alternativt kan du klicka "Ställ in manuellt" och manuellt ändra till de start & slutdatum du vill.

Steg 5: Därefter kan du ändra eller justera bokningens pris efter behov.

Det går inte att flytta bokningen till datumet/starttiden jag vill - varför?

Kom ihåg att alla produkterna vars starttider du flytt flytta måste vara bokningsbara på datumet du vill flytta. Det betyder att det måste finnas ett schema för starttiden.