Aktivera automatisk betalning
Skrivet av Julia von Melen
Uppdaterad denna vecka

Det absolut enklaste och smidigaste sättet att hantera betalningar från BookSpot är genom att aktivera automatisk betalning. Genom att göra detta sparar du som företagare eller din personal tid på administration.

Med automatisk betalning dras BookSpot-avgiften automatiskt från ditt kort varje månad. Du får även ett kvitto på dragningen varje månad.

Hur du aktiverar automatisk betalning i BookSpot.

1. Gå till Inställningar > Konto.

2. Klicka på "+ Starta automatisk betalning".

3. Fyll i dina kortuppgifter.

4. Klart!

Kom ihåg!

Den automatiska betalningen startar samma dag som den aktiveras. Om du till exempel aktiverar det den 5 augusti kommer du få en manuell faktura för 1-5 augusti medans resterande dagar den månaden kommer dras automatiskt.

Kommande månader sker all fakturering automatiskt och du kan smidigt ladda ner kontoutdragen under Rapporter > Fakturering.

Om dragningen skulle misslyckas

Vid misslyckade dragningar kommer gör systemet automatiskt nya försök med några dagars mellanrum. Du kan se när nästa dragning kommer göras under Inställningar > Konto > Betalning & Fakturering.

Du kan till exempel lägga in ett nytt tillfälligt kort som dragningen kan göras från eller kontakta din bank för att ta reda på anledningen.